SATILDI | SOLD - El yapımı dikey bahçe | Hand made vertical garden - Ayrıcalıklı Teklif | Special Offer


Hediyeli! | with surprizes Balkon, teras ve bahçeleriniz için kullanışlı dikey bahçe | Useful vertical garden for your balcony, terrrace and garden. Çam ağacı | Pine tree. 


Her katında rahatça toprakla uğraşabilirsiniz. Duvar kenarına yerleştirilebildiği gibi paravan olarak da kullanabilir. Saksıların geniş hacimleri sayesinde bahçe malzemelerinizi saklamak için de kullanabilirsiniz.

Sarmaşık, bitki ve çiçekleri rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Örneğin her katında farklı bir baharatı yetiştirip yemeklerinizde kendi yetiştirdiğiniz baharatları kullanabilirsiniz.

En alt saksısı çok iyi bir çimlendirme ortamı yaratmaktadır. Bu amaçla da kullanılabilir.

Dikey bahçenin üzeri naylon ile örtülüp kışın sera olarak kullanılabilir.

Bizim yetiştirdiğimiz bitkiler; Nane, kekik, adaçayı, papatyalar, vapur dumanı, domates, yeşil ve kırmızı biber,  aynı zamanda akasya, portakal, asma için de çimlendirme yeri olarak kullanıldı.

You can easily do your gardening in all pots.  It can be placed on a wall side or can be used as screening as well. With the large volume pots you can use to organize your gardening tools.

Climbers, plants, flower can be easily grow. You can grow different herbs in each pot and can use your own herbs in your kitchen.

The lowermost pot is a perfect germination place and can be use for germinating seeds.

You can cover it by nylon and use it as a green house in winter.

We used it for growing Mint, Oregano, Sage, Daisies, Floss flower, Tomato, Green and red peppers. Also used for germinating Orange, Acacia, and Grape.


Ürün Bilgileri | Product Information

- 4 adet saksılıdır.
- Saksılara direk toprak doldurarak kullanabildiğiniz gibi pratik olması için içine plastik saksılar yerleştirebilirsiniz. (Dalyan 1001 çeşit mağazasında tam uygun plastik saksılar bulunuyor: 7.5 TL).
- Saksı tabanları eğimli olup su birikmesini önler.
- Saksılar arasındaki geniş boşluk bitkilerinizin yeterli ışık almasına engel olmaz. Aşırı direk güneş ışığı etkisinden korur.
- Yekpare ahşap parçalardan yapılmıştır.
- Toprağı taşıyabilecek güçte sağlam ve ağırdır. Devrilmemesi için ek ayaklar monte edilmiştir. Paravan olarak kullanılması durumunda ek destek sağlaması için yedek ayaklar da yanında verilecektir.


- 4 pots
- You can fill pots directly with earth but you can put also plastic pots for make it practical (There is plastic pots in exact measurement for this pots, sold in 1001 cesit store in Dalyan: 7.5 TL).
- The base of the pots are curved so no water leftover after irrigation.
- The wide space between pots will not close prevents flower to have enough sun. Protects from the bad effects of direct sun light.
- Made of solid parts wood.
- Strong and heavy for holding earth. Additional legs mounted to prevent from being topple down. Extra legs will be given in case of need for extra support in the use for screening.















Hediyeler | Gifts 

1. Alındığı tarihte saksılarda olan bitkiler de beraberinde verilecektir.
    As of day plants on the pots will be given with the vertical garden. 

2. Metal dikey bahçe ekilenlerle birlikte ücretsiz verilecektir
    Metal vertical garden will be given for free with its plants



0 comments: